Books

Henk A. Becker – Generaties van geluksvogels en pechvogels

16,5 x 24 cm
258 pag.
ISBN 978 90 361 0275 9
Derde, gewijzigde druk 2017
Euro 27,50

Als u geen Paypal account heeft, kunt u uw bestelling ook mailen naar info@rozenbergps.com. Wij nemen na ontvangst van uw email  contact met u op.

Zie voor aanvullende informatiehttp://rozenbergquarterly.com/category/europe_generations/

Grote maatschappelijke gebeurtenissen smeden losse aantallen tijdgenoten tot generaties samen. Elke generatie heeft met bedreigingen en kansen te maken. Elke generatie herbergt geluksvogels en pechvogels. Bij sommige generaties gaat het om relatief veel geluksvogels, bij andere om relatief veel pechvogels. De geluksvogels proberen hun gunstige positie te behouden en zo mogelijk te versterken. De pechvogels doen hun best om hun lot te verbeteren. In onze tijd moeten de jongere generaties assertief hun kans op gunstig opgroeien en een stevige economische positie verdedigen. De oudere generaties vormen met hun zilvergrijs menselijk kapitaal een goudmijn, die wij in de komende decennia hard nodig zullen hebben om de te verwachten reeks explosies van de demografische tijdbom op niveau te overleven.

Read the rest of this entry »

Price: €27,50

Loading Updating cart…

Henk A. Becker – Generaties van geluksvogels en pechvogels

E-book Nederlandse editie:
Derde, gewijzigde druk 2017
Euro 15,00

ISBN 987 90 361 0276 6

Epub format (U ontvangt een email met een link om het bestand te downloaden na ontvangst van uw betaling)

Als u geen Paypal account heeft, kunt u uw bestelling ook mailen naar info@rozenbergps.com. Wij nemen na ontvangst van uw email contact met u op.

Zie voor aanvullende informatie: http://rozenbergquarterly.com/category/europe_generations/

Grote maatschappelijke gebeurtenissen smeden losse aantallen tijdgenoten tot generaties samen. Elke generatie heeft met bedreigingen en kansen te maken. Elke generatie herbergt geluksvogels en pechvogels. Bij sommige generaties gaat het om relatief veel geluksvogels, bij andere om relatief veel pechvogels.  Read the rest of this entry »

Price: €17,50

Loading Updating cart…

Henk A. Becker – Generations of Lucky Devils and Unlucky Dogs

E-book English Edition:

Euro 17,50

ISBN 987 90 361 0275 9
Epub format (You will receive an email with a link to download the file after we have received your payment)

Silver-grey manpower is a gold mine to society. One by one, the baby boom cohorts will reach the age of 65 starting from 2010. They are large cohorts, relatively well educated and healthy with considerable pension and health care rights. In short, they are lucky devils. Read the rest of this entry »

Price: €17,50

Loading Updating cart…

Auke van der Berg ~ Buurvrouw

ISBN 9789492010094
112 pagina’s
14 x 21 cm
Euro 10,00

Als je door de stad wandelt, kuier je te midden van duizend en één verhalen. De een is goedgemutst, een ander redt het maar net, allemaal proberen we er iets van te maken.

Stukjes, kronkels, cursiefjes, we hebben er verschillende namen voor. Voor die notities die je maakt als je door de stad wandelt.

In Buurvrouw zijn zo rond de vijftig van de stukjes gebundeld die Auke van der Berg in de afgelopen tijd schreef.

Zijn oude buurvrouw, de bibliothecaresse van de dorpsbibliotheek, de taxichauffeur die niet weet wat houden van is en de junk die rekent op pensioen komen voorbij, net als de verpleegster die ontslagen wordt en de consultant die door toeval weet hoe de wereld in elkaar steekt.

De bundel is verschenen bij uitgeverij Rheia. Rozenberg verzorgt de rechtstreekse bestellingen.

Price: €10,00

Loading Updating cart…

Joseph Semah ~ On Friendship / (Collateral Damage)

A4 formaat
85 pagina’s
Full colour
Euro 19.50
ISBN 9789051706734

Met drie teksten van Joseph Semah: Het naakte onverheelde vierkant (over Kazimir Malevich), Read Full Text (over Barnett Newman) en On Friendship / (Collateral Damage), over de rol van de CIA in de verspreiding van abstracte kunst.

Het boek bevat verder analyses van het werk van Semah van Emile Schrijver (algemeen directeur Joods Historisch Museum), Reflecties rond een ontluikende vriendschap en Toegang tot de tekst –Verdere kanttekeningen bij teksten van Joseph Semah van Arie Hartog (directeur Gerhard-Marcks-Haus, Bremen, Duitsland).

Uitgave: Stichting Metropool Internationale Kunstprojecten, 2015
www.metropool-projects.com

Price: €19,50

Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4Next >Last »